ARTZUID Art Camp

Stichting Art Zuid organiseert tijdens de schoolvakanties ARTZUID ART CAMP. Dit kunstkamp is geschikt voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar. In de herfstvakantie vindt het kamp plaats van 23 tot en met 27 oktober 2017 in het Kinderatelier van Art Zuid op Prinses Irenestraat 19-2. Het is van maandag tot en met vrijdag van 9.00-17.00 uur.

Onder leiding van een kunstenaar en een team van enthousiaste vrijwilligers gaan de kinderen 5 dagen lang aan de slag als echte kunstenaars en ontwikkelen zij hun creatieve vaardigheden. Zo gaan ze onder andere wandelingen maken langs beelden op straat en de AkzoNobel bedrijfscollectie aan de Zuidas bezoeken. Aan de hand van de kunstwerken vertellen we de kinderen over de ideeën die kunstenaars hebben. Ze leren ook de verschillende materialen, vormen, contouren, kleuren, volumes, oppervlakten en technieken herkennen. Kortom veel inspiratie.

In het Atelier leren de kinderen werken met verschillende technieken en materialen: hout, plastic, karton, metaal, steen, schuim, gips en klei. Alle kunstwerken van de kinderen vormen uiteindelijk een tentoonstelling die ouders, familie en vrienden aan het eind van de week kunnen bezoeken.

Art Camp Boeken

6 op voorraad