ARTZUID Art Camp

Stichting Art Zuid organiseert tijdens de schoolvakanties ARTZUID ART CAMP. Dit kunstkamp is geschikt voor kinderen tussen de 5 en 12 jaar. In de zomervakantie vinden de kampen 6 weken achtereen plaats tussen 24 juli tot en met 1 september 2017. Het kamp vindt plaats in het Kinderatelier van Art Zuid op Minervalaan 1 van maandag tot en met vrijdag van 9.00-17.00 uur.

Onder leiding van kunstenaar Maria Hovius en een team van enthousiaste vrijwilligers gaan de kinderen 5 dagen lang aan de slag als echte kunstenaar en ontwikkelen zij hun creatieve vaardigheden. Ze gaan op bezoek naar de beeldenroute ARTZUID, de Art Chapel en de AkzoNobel bedrijfscollectie aan de Zuidas. Aan de hand van de kunstwerken vertellen we de kinderen over de idee├źn die kunstenaars hebben. Ze leren ook de verschillende materialen, vormen, contouren, kleuren, volumes, oppervlakten en technieken herkennen. Kortom veel inspiratie.

In het Atelier leren de kinderen werken met verschillende technieken en materialen: hout, plastic, karton, metaal, steen, schuim, gips en klei. Extra bijzonder is de workshop 3D printen. Alle kunstwerken van de kinderen vormen uiteindelijk een tentoonstelling die ouders, familie en vrienden aan het eind van de week kunnen bezoeken.

Art Camp Boeken

Uitverkocht