ARTZUID Art Camp

Stichting Art Zuid organiseert tijdens de schoolvakanties ARTZUID ART CAMP. Dit kunstkamp is geschikt voor kinderen tussen de 6 en 11 jaar. In de Meivakantie vindt het kamp plaats van maandag 30 april tot en met vrijdag 4 mei 2018 van 09.00-17.00 uur in het Kinderatelier van Art Zuid op Prinses Irenestraat 19-2. Het kamp wordt aangeboden inclusief dagelijkse lunch en snacks. We hebben slechts 22 plaatsen beschikbaar. Dit extreem populaire kamp zit altijd snel vol, dus wees er snel bij!

Onder leiding van een educatie coördinator en een team van enthousiaste vrijwilligers gaan de kinderen 5 dagen lang aan de slag als echte kunstenaars en ontwikkelen zij hun creatieve vaardigheden. Zo gaan ze onder andere wandelingen maken in het park en in de buurt. Ze gaan bijvoorbeeld de beeldencollectie op het Gelderlandplein en de AkzoNobel bedrijfscollectie bezoeken. Aan de hand van de kunstwerken vertellen we de kinderen over de ideeën die kunstenaars hebben. Ze leren ook de verschillende materialen, vormen, contouren, kleuren, volumes, oppervlakten en technieken herkennen. Kortom veel inspiratie.

In het Atelier leren de kinderen werken met verschillende technieken en materialen: hout, plastic, karton, metaal, steen, schuim, gips en klei. Alle kunstwerken van de kinderen vormen uiteindelijk een tentoonstelling die ouders, familie en vrienden aan het eind van de week kunnen bezoeken.

Art Camp Boeken

20 op voorraad