Beelden Tour
Boek nu een groepsrondleiding langs de beelden van ARTZUID 2017 tussen 19 mei – 17 september. Curator Rudi Fuchs gaat in op de enige echte vernieuwing in de kunst in de 20ste eeuw, de abstractie. Hij presenteert zestig abstracte beelden van naoorlogse kunstenaars op de Apollolaan, Minervalaan en Zuidas. De groepsrondleiding kan worden geboekt op een door u gewenste datum en tijdstip. De wandeling langs de beelden is onder leiding van een kunsthistoricus en start met een korte inleiding over de 100 jaar oude De Stijl-beweging. De invloed van deze beweging op het werk van de deelnemende kunstenaars komt uitgebreid aan de orde.

De groepsrondleiding duurt 1,5 uur en vertrekpunt is het ARTZUID infopaviljoen, Minervalaan 1.

Individuele boekingen kunt u doen via de website van de Vrije Academie, waarmee wij samenwerken.

INSTAPRONDLEIDING ELKE ZONDAG VAN 13-14 UUR (NEDERLANDS/ENGELS)
Ga mee met de instaprondleiding door directeur Cintha van Heeswijck voor slechts € 10 p.p.! Het is niet mogelijk om te reserveren voor de instaprondleiding. Op de dag zelf meld je je aan bij het ARTZUID paviljoen op Minervalaan 1. Er kunnen maximaal 20 personen deelnemen.

Architectuur Tour
Boek nu een inspirerende architectuurrondleiding door het 100 jaar oude Plan-Zuid van architect H.P. Berlage. Deze zuidelijke uitbreiding van de stad Amsterdam geldt wereldwijd nog steeds als voorbeeld voor stedelijke gebiedsuitbreidingen. Een cultuurhistoricus neemt u mee langs de hoogtepunten van de architectuur van de Amsterdamse School en van het Nieuwe Bouwen. De groepsrondleiding kan worden geboekt op een door u gewenste datum en tijdstip.

De rondleiding duurt 1,5 uur en het vertrekpunt is bij de hoofdingang van het Hilton Hotel, Apollolaan 138 in Amsterdam. 

Boek uw groepsrondleidingen via communicatie@artzuid.nl

Tarieven groepsrondleiding:

t/m 10 personen € 180,-
11-15 personen € 250,-
16-20 personen € 325,-

Deze groepstarieven gelden voor particulieren, stichtingen en verenigingen. Bedrijven kunnen een offerte opvragen via communicatie@artzuid.nl

Een reservering is kosteloos te annuleren tot 3 werkdagen voorafgaand aan het bezoek. Bij latere annuleringen worden de volledige kosten voor de rondleiding in rekening gebracht.