Kinderfeestje

In verband met de drukte rond de voorbereiding van ARTZUID 2019 organiseren we momenteel geen kinderfeestjes.
Vanaf 1 juni 2019 kunnen we u weer verwelkomen. 

VIER JE VERJAARDAG IN HET ARTZUID ATELIER

Op zoek naar een origineel en creatief kinderfeestje? Vier het samen met vrienden en vriendinnen in ons versierde atelier op Prinses Irenestraat 19-2! We beginnen het feestje met het toezingen van de jarige, het uitpakken van de cadeautjes en dan komt natuurlijk de verjaardagstaart. Als alle buiken vol zitten, gaan we aan de slag met de knutselopdracht. Ook kunnen de kinderen onder begeleiding nog even spelen in het naastgelegen Beatrixpark. Na het feestje gaat elk kind trots naar huis met een zelfgemaakt kunstwerk. 

De kosten zijn € 210,- (t/m 10 kinderen), voor elke extra kind komt er €20,- bij. Dit is voor 2,5 uur knutselen inclusief begeleiding, materialen en versiering. Wij kunnen snoep en limonade verzorgen. De kosten hiervoor zijn € 5,- per kind. Graag zelf de verjaardagstaart meenemen. Borden, bestek en bekers hebben wij voorradig. 

Datum en tijdstip in overleg.

CREATIEVE TEAMBUILDING WORKSHOPS VOOR VOLWASSENEN
Voor bedrijven, instellingen, scholen, verjaardagen, vrienden- of familiefeesten bieden wij creatieve workshops op maat op iedere gewenste dag of tijdstip. Centraal in de workshop staat het creatieve denkproces, het zoeken naar oplossingen, fantasie, materiaal, techniek, kleurgebruik en het plezier om iets te creëren. Er kan in het kader van de teambuilding gewerkt worden aan een gezamenlijk kunstwerk of aan individuele kunstwerken met een bepaald thema. Ook geven wij innovatieve 3D Print workshops waarbij de basisprincipes van het ontwerpproces worden uitgelegd en hoe een 3D printer werkt. Optioneel is een rondleiding langs de beelden in Berlage’s monumentale Plan Zuid of een bezoek aan een bedrijfscollectie op de Zuidas. In overleg kunnen we de catering verzorgen. Kosten op aanvraag.

Voor meer informatie, reserveringen en offerte aanvragen: [email protected]