Rondleidingen ARTZUID

Ontdek de verborgen kunstwerken van Hildo Krop en tijdgenoten tijdens de ARTZUID gevelbeelden tours. Laat je rondleidingen door een van onze enthousiaste kunsthistorische rondleiders. De kunsthistoricus neemt jong en oud mee door Plan Zuid van Berlage langs gebouwen, plantsoenen, pleinen en bruggen. Een tour die u niet wilt missen!  Schrijf u ter plekke in en loop op zondag om 13:00 uur mee met de instaprondleiding. Wilt u zelf de dag en tijd bepalen? Boek dan een persoonlijke groepsrondleiding voor uw eigen gezelschap. Voor elke groep zoeken wij de perfecte rondleider om van uw bezoek een buitengewoon geslaagd kunstuitje te maken! Bekijk hier alle mogelijkheden voor rondleidingen.

rondleidingen ARTZUID 2019

Hildo Krop Instaprondleidingen

Vanaf 6 juni bieden wij elke zaterdag en zondag een laagdrempelige instaprondleiding langs de gevelbeelden van Plan Zuid van Berlage. De rijkdom aan beeldhouwkunst in openbare ruimte is hier gigantisch, wie een beetje oplet, ziet het overal! Hildo Krop eist duidelijk de hoofdrol op, maar ook zijn tijdgenoten hebben prachtige opdrachten uitgevoerd voor particuliere opdrachtgevers in Plan Zuid. Iedereen is welkom om mee te doen aan de instaprondleiding en inschrijven kan ter plekke of online. Kom ook langs en laat u verrassen door de verhalen achter de beelden in Amsterdam Zuid.

 • Rondleiding van 1,5 uur.
 • Professionele kunsthistorische rondleider.
 • Vertrekpunt: Apollo House, kruising Apollolaan en de Stadionweg, Amsterdam Zuid.
 • Elke zaterdag om 13.00 een ENGELSE editie (boek de Engelse tour hier).
 • Elke zondag om 13:00 een NEDERLANDSE editie.
 • Inschrijven en afrekenen kan zowel ter plekke (contant) als online.
 • Verzamelen uiterlijk 10 minuten van te voren.

Prijs: €18

Voor meer informatie, neem contact op met [email protected].

** Wanneer u na donderdagavond een boeking indient voor het aankomende weekend, dient u de e-mail met de bevestiging mee te nemen naar de instaprondleiding om deel te kunnen nemen aan de rondleiding.

ARTZUID Gevelbeelden tour

Groepsrondleiding

Boek nu een persoonlijke groepsrondleiding voor uw eigen gezelschap. Neem uw vrienden of familie mee op een ontdekkingstocht door Plan Zuid van Berlage en ontdek de geschiedenis achter de beeldhouwwerken van Hildo Krop en zijn tijdgenoten. U wordt rondgeleid door een professionele kunsthistorische rondleider, die u alles vertelt over de fascinerende verhalen achter de beeldhouwkunst in Amsterdam Zuid.

 • Rondleiding van 1,5 uur.
 • Professionele rondleider.
 • Vertrekpunt: Apollo House, kruising Apollolaan en de Stadionweg, Amsterdam Zuid of in overleg.
 • Datum en tijd naar keuze.
 • Reserveren via onderstaande knop of via [email protected].

Prijs*:
€195 totaal – t/m 10 personen
€265 totaal – 11 t/m 15 personen
€340 totaal – 16 t/m 20 personen

*Deze groepstarieven gelden voor particulieren, stichtingen en verenigingen. Bedrijven kunnen een offerte opvragen via [email protected].

Kosteloos annuleren is mogelijk tot 3 werkdagen voorafgaand aan het bezoek. Bij latere annuleringen worden de volledige kosten voor de rondleiding in rekening gebracht.

Voor meer informatie, neem contact op met [email protected].

rondleidingen werken bij
ARTZUID Programma Artist Talks