Rondleidingen ARTZUID 2020

De rondleidingen op de Amsterdam Sculptuur Biënnale zijn zeer geliefd door jong en oud. Dit kom niet alleen door de kwaliteit van de tweejaarlijkse beeldenroute maar ook door ons fantastische team aan kunsthistorici die u een onvergetelijke rondleiding geven. Echt een rondleiding met impact. Voor ARTZUID 2021 (15 mei t/m 19 september) kunnen vanaf voorjaar 2021 ARTZUID instap- en groepsrondleidingen worden geboekt

Voor dit jaar hebben we een bijzondere rondleiding samengesteld, namelijk de Hildo Krop Tour! Deze tour is uniek in Amsterdam en wilt u niet missen.

rondleidingen ARTZUID 2019

Hildo Krop Instaprondleidingen

Ontdek deze zomer de verborgen kunstwerken van Hildo Krop en tijdgenoten tijdens bijzondere gevelbeelden tours door Amsterdam Zuid. Hildo Krop eist duidelijk de hoofdrol op, maar ook zijn tijdgenoten hebben prachtige opdrachten uitgevoerd voor particuliere opdrachtgevers. Laat u rondleiden door een van onze enthousiaste kunsthistorische rondleiders. Zij nemen u mee door Plan Zuid van Berlage langs gebouwen, plantsoenen, pleinen en bruggen. Laat u verrassen door de verhalen achter de beelden in Amsterdam Zuid. Een tour die u niet wilt missen! Boek nu uw tour en wandel op zondagen om 13:00 uur mee met deze rondleiding.

  • Data: 7 juni VOL, 14 juni VOL, 21 juni, 28 juni, 5 juli, 12 juli 19 juli, 26 juli.
  • Rondleiding van 1,5 uur met professionele kunsthistorische rondleider.
  • Vertrekpunt: Apollo House, Apollolaan 15 (kruising Stadionweg) Amsterdam.
  • Vertrektijd: 13.00 uur (verzamelen 12.45).
  • Taal: Nederlands
  • Groepen van max. 10 deelnemers.
  • Vergeet uw boekingsbewijs niet mee te nemen.

Prijs: €18

Voor meer informatie, neem contact op met [email protected].

ARTZUID Gevelbeelden tour Hildo Krop tour kunst amsterdam