Vrijwilligers

Stichting Art Zuid is sterk afhankelijk van de inzet van vrijwilligers. Inmiddels bestaat het team uit ruim tachtig vrijwilligers.
Onze vrijwilligers zijn echte ambassadeurs. Voor ARTZUID 2019 zijn we dan ook op zoek naar nieuwe vrijwilligers -jong en oud- die zich willen inzetten om samen met ons een mooie beeldententoonstelling neer te zetten. 

Vrijwilligers informatie bijeenkomsten:
  • Woensdag 23 januari 2019 van 15.00-17.00 uur voor educatievrijwilligers die meer willen weten over de werkzaamheden rond het educatief programma tijdens ARTZUID 2019. Als educatievrijwilliger zijn er diverse taken waar u uit kunt kiezen. Zo kunt u ons Art Camp begeleiden tijdens de vakanties, kunt u meehelpen in het kinderatelier op de route of kunt u scholen rondleidingen geven.
  • Donderdag 24 januari 2019 van 15.00-17.00 voor infopostvrijwilligers over de werkzaamheden op en rond het informatiepaviljoen tijdens ARTZUID 2019. Als infopostvrijwilliger gaat u aan de slag in ons informatiepaviljoen op Minervalaan 1. Hier verschaft u informatie aan bezoekers, helpt u mee in de horeca en in de winkel.

Beide bijeenkomsten vinden plaats bij ons op kantoor op de Prinses Irenestraat 19-1 te Amsterdam (in het Beatrixpark in het hoge gebouw naast restaurant As). Tijdens de bijeenkomst kunt u alle vragen stellen, die u mogelijk heeft. Ook kunt u zich vervolgens direct inschrijven. Iedereen die zijn steentje wil bijdragen is van harte welkom. Misschien kent u nog vrienden, buren of familieleden die graag willen meedoen? Zeg het voort!

Wilt u zich nu al aanmelden als vrijwilliger? Klik dan hier om het aanmeldingsformulier in te vullen!

Vrijwilligers kerstborrel
Vrijwilligers kerstborrel 2018