Vrijwilligerswerk ARTZUID

Stichting Art Zuid is sterk afhankelijk van de inzet van vrijwilligers. Inmiddels bestaat het team uit ruim honderd man!
Onze vrijwilligers zijn echte ambassadeurs. Voor ARTZUID 2019 zijn we dan ook op zoek naar nieuwe vrijwilligers – jong en oud – die zich willen inzetten om samen met ons een mooie beeldententoonstelling neer te zetten.

U kunt zich inzetten als vrijwilliger voor onze informatiepost, begeleiding in het kinderatelier of het ARTZUID ART CAMP. Uw beschikbaarheid kunt u zelf aangeven.

Mail naar [email protected] om  u aan te melden als vrijwilliger. Na ontvangst nemen wij contact met u op voor een persoonlijk introductiegesprek waarin u alles uitgelegd krijgt en waarin we elkaar kunnen leren kennen. Mocht u vragen hebben, dan kunt u e-mailen naar [email protected]

Ook te vinden op de vacaturebank van VCA

Gezien de grote hoeveelheid aanmeldingen voor vrijwilligers werk bij de ARTZUID infopost en scholenrondeleidingen zijn we niet meer actief opzoek. Mocht u zich toch willen opgeven als vrijwilliger dan wordt u op de reservelijst geplaatst en wordt er contact met u opgenomen wanneer er weer ruimte is binnen ons team. 
Bedankt voor uw begrip!