Werken bij Stichting Art Zuid

Wil jij aan de slag bij de organisatie van de meest inspirerende en grootste toonaangevende beeldententoonstelling in openbare ruimte in Amsterdam? Bekijk dan snel onze vacatures en vrijwilligers mogelijkheden!

Stichting Art Zuid organiseert elke twee jaar de Amsterdam Sculptuur Biënnale ARTZUID in Amsterdam Zuid. Hiervoor plaatsen we gedurende 4 maanden 80 beeldhouwwerken in de openbare ruimte. Rondom de gratis tentoonstelling organiseren we diverse publieksactiviteiten, waaronder rondleidingen en een uitgebreid educatieprogramma. Het evenement trekt elke editie zo’n 350.000 bezoekers.

Vrijwilligerswerk Stichting Art Zuid

Stichting Art Zuid is sterk afhankelijk van de inzet van vrijwilligers. Inmiddels bestaat het team uit ruim honderd man!
Onze vrijwilligers zijn echte ambassadeurs. Voor ARTZUID 2021 zijn we dan ook weer op zoek naar nieuwe vrijwilligers – jong en oud – die zich willen inzetten om samen met ons een mooie beeldententoonstelling en educatief programma neer te zetten.

U kunt zich inzetten als vrijwilliger voor onze informatiepost, begeleiding in het kinderatelier of het ARTZUID ART CAMP. Uw beschikbaarheid kunt u zelf aangeven.

Mail naar [email protected] om  u aan te melden als vrijwilliger. Na ontvangst nemen wij contact met u op voor een persoonlijk introductiegesprek waarin u alles uitgelegd krijgt en waarin we elkaar kunnen leren kennen. Mocht u vragen hebben, dan kunt u e-mailen naar [email protected]

Ook te vinden op de vacaturebank van VCA

Open sollicitatie

Zie je op dit moment geen passende vacature maar wil je wel graag je talenten inzetten voor Stichting Art Zuid?

Aarzel dan niet en stuur ons een open sollicitatie. Verras ons met jouw talenten en maak ons nieuwsgierig naar wat jij ons te bieden hebt! Een baan kunnen we je niet gelijk garanderen, maar je trekt wél als eerste de aandacht wanneer we een vacature hebben die aansluit bij jouw kwaliteiten en ambities.

ARTZUID kunstkamp werken

Vacatures

Wij hebben momenteel geen vacatures

Stages

Wij hebben momenteel geen vacatures